Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Trio körde in i träd efter garageinbrott och man slog sönder fönster

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En man skrämdes av en hundägare i Bomhus och lämnade efter sig en motorcykel – som visade sig vara anmäld stulen.

Boende i Gävle larmade polisen när en granne slog sönder fönster i sin egen lägenhet under natten mot tisdag. Mannen var mycket berusad och fick beläggas med både fot- och handfängsel innan han kunde omhändertas.

En arbetsplatsolycka inträffade på Östra verken i Söderfors i natt. En man i 50-årsåldern är förd till sjukhus med befarat benbrott.

Två män och en kvinna är misstänkta för ett garageinbrott i Sandviken under natten mot tisdag. De kunde gripas efter att ha kört in i ett träd ett par kilometer från brottsplatsen.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Eritreas utrikesminister hävdar i ett inslag i fransk radio att den fängslade svenska journalisten Dawit Isaak lever. Men i Sverige tas beskedet emot med skepsis.

En man i 30-årsåldern har hittats knivskuren i Björlanda i Göteborg. Mannen hittades utomhus men brottet kan ha skett i anslutning till en bostad.

Internationellt:

En 19-årig man greps under ett valmöte i Las Vegas i helgen, efter att ha försökt ta en pistol från en polis för att skjuta Donald Trump.

Enligt en opinionsundersökning inför folkomröstningen i Storbritannien på torsdag om EU-medlemskapet har stannasidan en liten ledning, men det är mycket jämnt mellan de båda lägren.

Sport:

En drömstart med två mål de första 20 minuterna tog debutanten Wales vidare i fotbolls-EM.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: @ABnyheter

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons