Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dahlén missar årets match mot Raul, Hunteelar och Neuer

Hallå där, Andreas Dahlén...som är ordinarie vänsterback i tyska Bundesliga 2-laget FSV Frankfurt. På tisdag möter ni Schalke 04 i cupen.

Annons

Hur är läget?

– Inte bra alls. Jag har nyss varit på en magnetröntgen och fått beskedet att jag inte får träna eller spela på fyra till fem dagar.

Aj då. Vad är det som har hänt?

– Jag har fått en liten bristning i baksidan på låret. Inget allvarligt men tillräckligt för att jag inte ska få träna.

När hände det?

– Det var i matchen mot Ingolstadt i lördags, som jag kände att det högg till lite i en löpning. Vi vann med 1–0 och jag spelade hela matchen, men efteråt kände jag att det var något som inte stämde.

Så nu missar du cupmatchen mot Bundesligalaget Schalke 04 i morgon, tisdag?

– Ja, det känns jättetungt. Det här hade blivit min största match i karriären. I Schalke spelar ju Raul (Real Madrid-ikon), Klaas-Jan Huntelaar (holländaren som nyligen sänkte Sverige i EM-kvalet) och Tysklands landslagsmålvakt Manuel Neuer. Så jag är grymt besviken.

Men annars leker livet har vi förstått?

– Ja, vi fick nyligen en liten son, Leon, och det känns förstås underbart. Livet har blivit lite annorlunda om man säger så.

Och fotbollen går också bra, förutom skadan nu då?

– Ja, vi är på övre halvan av tabellen och har bara förlorat mot seriens två topplag på hemmaplan. Tyvärr missar jag två matcher nu då, men så är det.

Mer läsning

Annons