Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GIF har koll på Sirius mittback

Sirius Gustaf Segerström finns på flera klubbars önskelista. Gefle IF har tidigare visat intresse för den 26-årige mittbacken.
Och Segerström själv stänger inga dörrar.
– GIF är helt klart ett alternativ. Det vore roligt att spela i högsta divisionen, säger han.

Annons

GIF värvade nyligen Omar Jawo och sedan tidigare finns Olof Mård bland nyförvärven. Två mittbackar som fyller tomrummet efter Thomas Hedlund och Anders Wikström.

I gårdagens tidning berättade GIF:s tränare och sportchef Pelle Olsson att klubben överväger att köpa ytterligare en mittback.

Ett namn som tidigare varit på tapeten är Gustaf Segerström, från superettaklubben Sirius.

Ett flertal nordiska klubbar är ute efter Segerströms namnteckning.

– Det handlar väl om fem stycken och det är högsta divisionen i respektive land som gäller. Sedan finns det ett stort antal klubbar från superettan som är intresserade, säger Segerströms agent Johan Strömberg.

Segerström är inte främmande för en flytt till Gävle.

– Det är självklart ett intressant alternativ. Gefle har ju fått in en ny tränare och jag har hört mycket gott om klubben. Det vore roligt att spela i högsta divisionen. Men just nu är det svårt att säga så mycket om hur det blir, kommenterar Segerström.

Han känner ingen stress för tillfället.

– Nej, men jag hoppas att allt är klart i januari.

Både Segerström och Johan Strömberg meddelar att Sirius fortfarande är ett alternativ, och att Gefle IF inte är helt avskrivet.

– Men jag vet inte hur het Gustaf är i deras ögon, säger Strömberg.

– Vi brukar inte kommentera spelare på det sättet, det handlar om att visa respekt mot både spelare och övriga klubbar. Inom de närmaste dagarna ska vi värdera hur pass angeläget det är att köpa en mittback till, säger Pelle Olsson.

Annons