Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hagberg besviken på SAIK:s tystnad

Henrik Hagberg står utan kontrakt – men har fortfarande inte hört ett ljud från SAIK.
– Jag tycker att det är riktigt dåligt, säger Hagberg, som inte utesluter att han lägger av.

Annons

SAIK:s 33-årige ytterhalv har ett kontrakt som sträcker sig till den sista april. Men trots att säsongen tog slut för en dryg månad sedan har inte Henrik Hagberg fått något samtal från klubbens värvningsansvarige, Arne Anderstedt.

– Det har inte hänt någonting, så egentligen är det inget att skriva om. Det är samma för ”Dino” (Stefan Söderholm) och ”Lappen” (Patrik Södergren) som också har kontrakt som går ut. Det är inte synd om mig på något sätt, säger ”Hagge”.

Han är ändå kritisk till hur saken har skötts från SAIK:s sida.

– Jag hade förväntat mig en dialog för länge sedan. Det kan inte vara så jättesvårt att ringa oss som har utgående kontrakt och berätta hur de tänker. Jag tycker att det är riktigt dåligt, faktiskt, säger han.

– Är det här deras sätt att säga att man inte får kontrakt så är det väl så det är.

Till Motala Tidning har Hagberg sagt att han till 95 procents säkerhet slutar med bandyn. Det tonar han ner när Sporten talar med honom.

– Jag har sagt att i dagsläget är det så. Men jag vet inte, jag har ju inte pratat med SAIK än. Jag tycker ändå att bollen ligger hos dom.

– Jag har alltid sagt att jag aldrig ska spela för något annat lag än SAIK eller Motala. Vill de inte ha mig så lägger jag av, men det kanske jag gör ändå.

– Det är inget jag tar med tidningen.

– Jag vet inte. Det tror jag säkert att jag har, men det handlar om så mycket andra saker, min ålder till exempel.

Sporten försökte nå Arne Anderstedt i går utan att lyckas.

Mer läsning

Annons