Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jawo stannade hemma

Medan Gefle tappade till förlust i Kalmar så satt skadade anfallaren Amadou Jawo 57 mil bort och såg matchen på tv, oförmögen att göra något för sitt lag.
– Jag trodde det skulle kännas mycket lättare att inte vara med, sa han.

Annons

Anfallaren Amadou Jawo fick utgå i slutet av matchen mot Hammarby med en lårskada och när det inte höll att köra för fullt på tisdagens träning blev han tvungen att lämna återbud till gårdagens match.

Och samtidigt som hans ersättare Daniel ”Sulan” Westlin klev in på Fredriksskans satt Jawo på Interpool och såg matchen på tv.

– Jag tänkte följa med, men vi hade rehabträning i går och då var jag med där i stället. Det känns väldigt tungt att inte kunna hjälpa till. Det är tråkigt att tvingas se matchen på tv, men det gjorde helt enkelt för ont för att jag skulle kunna spela.

Han var såklart besviken på resultatet, men ändå nöjd med hur Gefle spelade.

– Jag tycker att deras mål är väldigt mycket tur. Vi går ju inte bort oss eller så. Jag tycker vi spelar bra och spelar vi så här bra mot Kalmar så kan vi nog hota Elfsborg också.

Och han är positiv till att spela inom den närmaste tiden.

– Skadan känns mycket bättre nu. Jag kommer att köra rehabträning en dag till och sen satsar jag på fredagsträningen. Jag ska vara med i minst en av de återstående matcherna.

 

Annons