Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort från matchen

Annons

SONEN NÄTADE, FARSAN VANN. Sandvikens nye anfallare Christoffer Edlund hade kanske inte någon av sina bättre kvällar. Men han lyckades ändå göra två mål bakom Villas målvakt Martin Berggren.

Först kvitterade han till 2–2 efter att ha blivit frispelad av "Zeke" Eriksson i den 39:e minuten och sedan "friserade" han siffrorna till 7–5 i den 88:e (snyggt i krysset) – innan det där självmålet kom.

Men trots de fullträffarna var Christoffers pappa Kent Edlund den stora vinnaren. Han tränar nämligen Villa-Lidköping och kunde gotta sig åt segern.

– Jo han var ju glad förstås, men vi snackade inte så mycket om matchen utan mer om hur vi mådde och så där. Vi ses ju inte så ofta nuförtiden, sa Christoffer.

SJÄLVMÅLET BLEV EN SNACKIS. Thony Lindquist sa att han aldrig varit med om något liknande när SAIK gjorde självmål på tilläggstid. Målvakten Joel Othén kunde bara skaka på huvudet efter matchen.

– Jag såg Daniel Berlin i en lucka och skulle vara snabb och kasta till honom eftersom det var lite tid kvar. Men i stället träffade bollen på Daniel Erikssons skridsko och rullade in. Jag hade självklart aldrig gjort en sådan chansning om ställningen varit en annan (målet betydde 8–5, och bara sekunder återstod).

Liberon Daniel Eriksson hade heller aldrig varit med om något liknande.

– Nej, jag bara åkte framför och fick bollen på skridskon, men det var inte så kul att se den gå i mål.

Annons