Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matchguiden

SAIK–Kungälv, Göransson arena, 19.00 (Ingen Tv-sändning)

Annons

SAIK-laget

Johan Wikgren (Abbe Bodin) – Daniel Bäck, Linus Pettersson, Daniel Eriksson, Mikael Nilsson, ”Zeke” Eriksson (Joakim Bergman) – Ted Haraldsson, Daniel Berlin (Mikko Aarni, Niklas Stjärnlöv) – Christoffer Edlund, Magnus Muhrén, Daniel Mossberg (Kalle Mårtensson).

Skador

SAIK: Alexander Driagin (ögat), Joel Othén (sträckning).

Kungälv: Inga.

Notera att...

... Alexander Driagin blir borta några veckor efter sin ögonskada. Junioren Niklas Stjärnlöv kommer in som ersättare på mittfältet.

...Joel Othén får vila ytterligare en match efter sin skada och 17-åriga Johan Wikgren fortsätter mellan stolparna.

... Kungälv hade lånat in ex-landslagsmannen Marcus Bergwall de fyra första omgångarna. Men nu är han tillbaka i värmländska Mosserud. Ett stort avbräck naturligtvis.

Tränarna säger

Ola Grönberg, SAIK:

– Vi har fått en bra start på serien även om vi har en del saker som vi fortfarande jobbar på. Nu har vi gjort mycket mål på slutet och ska försöka fortsätta på den inslagna vägen. Vi vet inte så där jättemycket om Kungälv men dom vann senast mot Katrineholm och det är ett lag med många fartspelare. Vi får väl ändå gälla som favoriter på hemmaplan och går för en ny seger.

Roger Knöös, Kungälv:

– Vi spelade på ett positivt sätt mot Katrineholm i onsdags men passningarna var dåliga i första halvlek. I andra var det inget snack och när dom gick upp med mer folk fick vi nästan fritt fram. Det blir förstås svårt mot Sandviken men vi ska göra vad vi kan.

Fyra senaste

SAIK:

11/11 Falun (b)14–2

7/11 Sirius (h)13–1

4/11 Villa (b)5–8

30/10 Edsbyn (h)8–2

Kungälv:

11/11 Katrineholm (h)6–1

6/11 Bollnäs (b)1–8

4/11 Haparanda T (b)1–5

31/10 Falun (h)3–1

Vi tippar

Kvällens matcher:

SAIK–Kungälv10–2

Vetlanda–Falun6–1

Vänersborg–Villa3–4

Hammarby–Sirius5–3

Broberg–Edsbyn3–6

I morgon:

Västerås–HaparandaTornio5–4

Katrineholm–Bollnäs1–9

Tisdag: Bollnäs–SAIK, Villa–Broberg, Sirius–Vänersborg, Kungälv–Vetlanda, HaparandaTornio–Katrineholm, Falun–Hammarby. Onsdag: Edsbyn–Västerås.

Annons