Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matchguiden: SAIK–Hammarby

SAIK–Hammarby
Göransson Arena, 19.00
(Ingen Tv-sändning)

Annons

SAIK-laget

Joel Othén (Abbe Bodin) – Ted Haraldsson, Linus Pettersson, Joakim Bergman, Daniel Eriksson, Erik Säfström (Daniel Bäck) – Daniel Mossberg, Daniel Berlin, Misha Svechnikov (Mikael Nilsson, David Brodén) – Mikko Aarni, Christoffer Edlund (Rasmus Forslund)

Skador

SAIK: Inga.

Hammarby: Jesper Ericsson (borta resten av säsongen).

Notera att...

... Daniel ”Zeke” Eriksson i kväll gör sin 400:e match i SAIK-tröjan. Imponerande!

...vinner SAIK i kväll kan man ladda för SM-finalen på Studenternas. Om inte väntar folkfest på Zinkensdamm där det pratas om 6 000 åskådare på fredagkväll.

...Hammarby har bara mäktat med att göra tre mål på de båda semifinalmatcherna och Patrik Nilsson har inte gjort något. Snacka om att SAIK:s defensiv har fungerat helt fläckfritt så här långt.

Tränarna säger

Thony Lindquist, SAIK:

– Vi gjorde en riktigt bra match i måndags både defensivt och offensivt. Vi ska fortsätta precis så och förhoppningen är att avgöra det här redan efter tre matcher. Hammarby kanske klurar ut någonting och har en annan taktik. Det gäller att vara beredda på det också. Vi har inga skavanker alls i laget och samma trupp som senast är kallad till match.

Stefan Karlsson, Hammarby:

– Vi förlorade mot ett för dagen mycket bättre lag senast. Dom var bättre i det mesta och vi förmådde inte genomföra det vi kommit överens om. Det fanns ändå vissa positiva delar i första halvlek som vi tar med oss. Nu gäller det att samla krafter för att kunna genomföra det vi bestämt. Håller vi oss till vår matchplan till hundra procent så kan vi mycket väl vinna över SAIK i kväll, säger Karlsson till Hammarbys hemsida.

Den här säsongen

SM-semifinal 2:

6/3 SAIK–Hammarby6–1

SM-semifinal 1:

4/3 Hammarby–SAIK2–4

Grundserien:

12/2 SAIK–Hammarby2–6

15/12 Hammarby–SAIK7–9

Förra säsongen

Hammarby–SAIK10–5

SAIK–Hammarby4–6

Vi tippar

Kvällens matcher:

SAIK–Hammarby7–4

Mer läsning

Annons