Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matchguiden: Vetlanda–SAIK

Vetlanda–SAIK, Tjustkulle, 19.00 (Ingen TV-sändning)

Annons

SAIK-laget

Joel Othén (Abbe Bodin) – Erik Säfström, Linus Pettersson, Joakim Bergman, Daniel Eriksson, Ted Haraldsson – Daniel Mossberg, Daniel Berlin, Misha Svechnikov (Mikael Nilsson, Dennis Henriksen) – Mikko Aarni, Christoffer Edlund (Rasmus Forslund).

Skador

Vetlanda: Inga.

SAIK: Inga.

Notera att...

... Daniel Mossberg i kväll spelar sin 300:e match i SAIK-tröjan.

...Christoffer Edlund återvänder hem till Vetlanda. Han har spelat där en gång tidigare i SAIK-tröjan. Det var i fjolårsmatchen (9–9) och då gjorde han tre mål och missade en straff.

... ex SAIK:aren Marcus Sixtensson-Ottosson kom in sent i Vetlandas trupp den här säsongen och har styrt upp försvarsspelet som libero i en annars orutinerad backlinje.

Tränarna säger

Mattias Rehnholm, Vetlanda:

– Vi har bara spelat sju matcher än av den här säsongen men visst har vi fått en riktigt bra start och bara förlorat en match. Vi har fokuserat på det vi ska göra och spelet har stämt bra hittills. Nu möter vi Sandviken som är ett ruskigt bra bandylag och med all rätt tippat som mästarkandidater. Men vi siktar på att göra en bra match här hemma och förhoppningsvis kan vi störa dom i alla fall. Vi har inga skador utan hela truppen finns tillgänglig.

Thony Lindquist, SAIK:

– Vi har gjort några riktigt bra matcher på slutet och det känns som om vi är på gång. Vi vet att det blir tufft mot Vetlanda men ska försöka hitta samma bortaspel med en bra defensiv som vi hade mot både Edsbyn och Kungälv. Klart vi vill vinna och behålla serieledningen över uppehållet. Vi spelar med exakt samma lag som senast mot Boltic.

Fem senaste

Vetlanda:

27/11 Hammarby (b)5–5

24/11 Boltic (b)6–5

19/11 Tillberga (h)6–1

12/11 Broberg (b)3–3

7/11 Bollnäs (h)5–4

SAIK:

27/11 Boltic (h)17–3

24/11 Bollnäs (h)8–2

19/11 Kungälv (b)4–2

17/11 Villa (h)5–6

10/11 Edsbyn (b)11–5

Den här säsongen

Har inte mötts

Förra säsongen

7/2 Vetlanda–SAIK9–9

6/1 SAIK–Vetlanda4–2

Vi tippar

Kvällens matcher:

Broberg–Vänersborg5–2

Edsbyn–Tillberga7–3

Vetlanda–Sandviken4–7

Villa-Lidköping–Haparandatornio9–2

Mer läsning

Annons