Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norskt intresse kvar för Dahlén

Andreas Dahlén hade inte spelat från start sedan 19 juli. Passande då att han fick göra det i går när det satt spioner från norska Ålesund på läktaren.
– Kul att de fortfarande verkar vara intresserade av mig, säger vänsterbacken.

Annons

Tidigare i höst var Gefles Andreas Dahlén i Norge och provtränade med norska Tippeligalaget Ålesund. Då blev det ingen affär eftersom bottenlaget prioriterade att köpa in en forward istället för försvarsspelare.
Ålesunds dåvarande tränare Sören Åkeby ville värva Dahlén, men svensken fick sparken några dagar efter att klubbens styrelse sagt nej till Dahlén.

Men nu verkar klubben ha kommit på nya tankar. I går satt det representanter på Strömvallen får att bilda sig ytterligare uppfattningar om GIF-spelaren.
– Ja, det är ju alltid kul om klubbar är intresserade av en. Vi får väl se vad det betyder att de var här i dag.

– Det gick ganska okej för mig, men jag hade kanske inte så mycket boll. Men försvarsmässigt var det bra, vi släppte inte till så mycket. Men tyvärr blev det bara en pinne, vi behöver vinna, medgav Andreas Dahlén.

Om Ålesund bestämmer sig för att värva GIF-spelaren kan det inte bli aktuellt förrän till nästa säsong.
Andreas Dahlén har varit petad sedan matchen mot Göteborg på bortaplan 19 juli fram till förra matchen mot Örebro. Då Dahlén kom in efter paus, i går fick han spela hela matchen från start.

Mer läsning

Annons