Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Öhagen vill till GIF: ”Vi är intresserade”

Hjalmar Öhagen vill till Gefle IF som i sin tur är intresserat av att få hem Öhagen.
– Ja, vi är intresserade av honom. Men han har ju kontrakt med Halmstad så det är något vi måste ta med dem, säger GIF:s sportchef och tränare Pelle Olsson.

Annons

Förra veckan meddelade tidigare Sandvikenspelaren Hjalmar Öhagen att han vill flytta hemåt efter två år i allsvenska Halmstad. Nu bekräftar Gefles sportchef och tränare Pelle Olsson att klubben är ute efter 23-årige Öhagen, som har ett år kvar på sitt kontrakt med Halmstad.

– I och med att han har kontrakt med Halmstad måste vi ta det med dem. Men vi är intresserade av honom, säger Olsson.

– Det vill jag inte uttala mig om. Men om vi har det så är det något som stannar mellan Halmstad och oss. Om något blir klart kommer vi att meddela det.

Pelle Olsson har tidigare meddelat att Gefle kommer att minska sin trupp till nästa säsong – och i går skrev Sporten om försvararna André Grim och Andreas Revahl som ännu inte erbjudits nya kontrakt. Enligt Pelle Olsson är det fortfarande inte bestämt om de blir kvar i klubben eller inte.

– Det här är något som jag vill ta direkt med spelarna. Vi har pratat med både Grim och Revahl, och arbetet med truppen är något som pågår hela tiden, säger Olsson.

– Ja, så är det ju alltid. Men konkurrensen på marknaden är stor. Och som jag sa, om något blir klart så meddelar vi det, säger Pelle Olsson.

Annons