Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Olsson om Hamrén: "Undrar vem han väljer som assistent?"

Hallå där...Pelle Olsson, GIF-tränare som liksom alla andra i går kväll mottog beskedet att Erik Hamrén blir ny svensk förbundskapten.

Annons

Din kommentar?

– Det är en bra lösning. Att han blir fullt engagerad från och med 31 augusti nästa år gör ju inget eftersom Sverige inte har några tävlingsmatcher förrän nästa höst. Nu får Rosenborg möjlighet att rekrytera en ersättare i lugn och ro också.

 

Är du överraskad över att det löste sig?

– Nej, när Hamrén själv inte stängde dörren förstod man att chansen fortfarande fanns. Såna här saker brukar ordna sig när någon verkligen är sugen på något.

 

Vad är din egen relation till Hamrén?

– Vi har inte haft så mycket alls med varandra att göra. När han var i allsvenskan var jag i division 1 och superettan så vi har inte mötts.

 

Vad tror du han kommer att bidra med i landslaget?

– Vad jag minns från hans tid i Örgryte spelades det en fartfylld fotboll, det var ju då dom hade Allbäck och Elmander och brassarna Paulinho och Afonso. Mycket gick ut på att sätta rättvända spelare i spel.

 

Han ska ganska omgående ta ut en trupp. Blir det några överraskningar?

– Det tror jag inte. Mest intressant är det väl vilken han ska välja som assistent, om det blir Jörgen Lennartsson eller någon annan. Nån som har koll på svensk fotboll lär det ju bli i alla fall.

 

Det blir inte du då?

– Näe, det tror jag inte, va.

 

Annons