Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Olsson spionerade på Landskrona

Hallå där Pelle Olsson, GIF-tränaren som spionerade på en möjlig kvalmotståndare framöver då Brage mötte Landskrona på Domnarvsvallen i går kväll – en match som ex-SIF:aren Mattias Wiklöf avgjorde.

Annons

Vad fick du se?

– Jag fick se Brage vinna med 2–1, så nu minskade ju möjligheten att det blir Landskrona som ska kvala ganska drastiskt. GIF Sundsvall vann ju samtidigt med 5–0 mot Öster och ryckte ifrån lite.

Men du kanske fick ut nåt av resan ändå?

– Absolut. Och än är ju inget klart, man ska aldrig säga aldrig. Landskrona spelar ett 4–3–3-spel som inte riktigt fungerade den här gången.

Vad har du för känsla – hur stor skillnad är det mellan divisionerna?

– Det var första gången jag själv såg en superettan-match live den här säsongen så det är svårt att säga. Och i ett kval är det så små marginaler så det är farligt att ha förutfattade meningar.

Ni kan ju fortfarande klara er kvar utan kval också.

– Ja, vi fokuserar främst på AIK-matchen nu. Men vi har sett Sundsvall tidigare och ska försöka hinna skicka nån att titta på Syrianska också. Eftersom superettan slutar en vecka innan allsvenskan kommer man att veta vilket lag som ska kvala inför vår sista omgång. Sedan blir det väldigt tätt mellan matcherna, sista matchen i allsvenskan spelas en söndag och sedan startar kvalet på onsdagen.

Mer läsning

Annons