Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pelle Olsson: ”Inget som vi deppar över”

Det är tuffa tider för Gefle IF. 1–5 mot Kalmar FF i onsdags och nästjumbo i allsvenskan. Och så skrev Johan Oremo på för Djurgården i går. Nu söker GIF efter en ersättare.

Annons

Gefle IF är ett hårt prövat lag just nu. Poängen trillar inte in och nu flyttar lagets målfarligaste spelare till Djurgården.

– Det är klart att det är tråkigt att tappa en så pass bra spelare. Johan har varit viktig att ha i laget. Det är en härlig idrottstyp som alltid jobbar hårt.

– Men vi tillhör de mindre klubbarna i allsvenskan, och då riskerar man alltid att tappa sina bästa spelare till de större klubbarna. I det här fallet blev det så. Det är inget att deppa över, säger Pelle Olsson.

Han försöker ändå att se positivt på den uppkomna situationen.

– Det är en bra affär för klubben. Johan slog igenom förra våren och vi var beredda på att det kunde bli så här. Det fungerar på det här sättet. Vi visste att det fanns många intressenter.

Gefle söker nu efter en ny forward.

– Vi har parallellt letat efter en ny forward, eftersom vi vetat om intresset för Johan. Det arbetet fortsätter nu, säger Pelle utan att gå in på vilka eventuella anfallare det rör sig om.

– Vi behöver komplettera truppen under alla omständigheter. Men vi känner ingen panik, säger ordföranden Leif Lindstrand.

Mer läsning

Annons