Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SAIK förlänger med Ola och Thony

Ola Grönberg och Thony Lindquist blir som väntat kvar i tränarbåset.
SAIK har nu gjort klart med sin tränarduo i två år till.

Annons

Det fanns ingen större tvekan, efter vinterns framgångar ville SAIK så snabbt som möjligt förlänga kontrakten med tränarduon Ola Grönberg och Thony Lindquist. Och nu är det klart, firma Grönberg och Lindquist leder därmed SAIK i ytterligare två år.

Och värvarbasen Arne Anderstedt är nöjd.

– De har gjort ett jättebra jobb och kompletterar varandra på ett bra sätt. Thony bidrar med mycket kunskap och Ola med mer jävlar anamma och vilja, det är den mixen som gör att spelarna tycker om dem.

– De har släppt fram unga spelare och gett dem förtroende vilket är viktigt, och sen har de hittat tillbaka till ett spel som vi tror är vägvinnande, säger Arne Anderstedt.

SAIK drar igång sin träning igen på torsdag och efter lite påskledighet blir det en intensiv vecka för att forma den slutgiltiga spelartruppen. Bland dem som saknar kontrakt i dagsläget finns till exempel Henrik Hagberg, Stefan Söderholm och Patrik Södergren.

– Jag hoppas det blir klart så snabbt som möjligt, men det är klart, de som inte har kontrakt kommer väl inte och tränar på torsdag, säger Ola Grönberg, som ser fram emot att fortsätta sitt jobb och sitt samarbete med Thony Lindquist i SAIK.

– Det har funkat bra, men vi är väl två enkla personer som inte kräver så mycket.

För honom innehöll förlängningen inga konstigheter, han hade 1+1 år sedan tidigare, men nu handlar det om ett rakt tvåårskontrakt.

Annons