Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SAIK U-19 förlorade i Vänersborg

SAIK:S U-19 gör en mycket bra match mot Vänersborg i kvartsfinalreturen. Men Vänersborg var mer skärpt när man fick sina lägen och kunde vinna med 5–4 (2–3).
– Vi gör en mycket bättre match i dag och har dom rejält i gungning men det vill sig inte, säger Per Westerberg, assisterande tränare.

Annons

Per berättar vidare att man spelade riktigt bra i den första halvleken och man hade ett flertal lägen att göra mål men bollen studsade inte SAIK:s väg.

– Deras 1–0-mål kommer till på grund av att bollen studsar på en av våra spelare och in i mål. Efter det så är vi det klart bättre laget och vänder till 1–2. Sen har vi bra lägen att göra fler mål men dom kommer hela tiden tillbaka, fortsätter Per.

I den andra halvleken så är man riktigt nära att sätta 2–4 på ett friläge men bränner det och kort därefter sätter Vänersborg kvitteringen. Lite talande för hur den här matchen såg ut.

SAIK jagar sedan mål då man behövde vinna med tre mål för att gå vidare. Men man lyckades inte och på övertid kunde hemmalaget sätta 5–4. Per Westerberg är naturligtvis besviken men ändå nöjd med sitt lags uppträdande i den här matchen.

– Vi gör som sagt var en bättre match i dag och det är skönt att vi fick avsluta på ett bra sätt, även om det inte räckte, avslutar han och vill ge samtliga spelare beröm för en godkänd match.

VÄNERSBORG–SAIK 5–4 (2–3)

Målskyttar SAIK: Erik Rosengren 2, Andreas Leljevahl 1 och Simon Jansson 1.

Mer läsning

Annons