Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skador stör GIF i uppladdningen

Gefle IF har mittbackstrubbel inför ödesmatchen mot IFK Göteborg.
Både Daniel Theorin och Olof Mård tvingades avstå gårdagens träning.

Annons

Daniel Theorin utgick med ungefär tio minuter kvar av 2–2-matchen mot Djurgården. Inte för att han var trött eller för att Per-Urban ville göra en taktisk förändring, utan för att han fick känningar i baksidan av det vänstra låret.

– Jag ville inte riskera något, det var bättre att ta in någon fräsch, säger Theorin, som går lindad och inte deltog i gårdagens rehabträning för de som spelade mot Djurgården.

En djupare undersökning av hans skada är inte gjord ännu, men ”Theo” tror inte att det är någon fara för söndagens bortamöte med Blåvitt.

– Jag kan gå obehindrat och kan säkert jogga också. Jag hoppas vara tillbaka på onsdagsträningen, meddelar han.

Mittbackskollegan Olof Mård har också skadebekymmer. Först var han avstängd i matchen mot Gais, sedan satte en ömmande fot stopp för spel mot Djurgården.

– Jag fick en smäll i borta matchen mot Kalmar och sedan en ny inför matchen mot Gais. Jag får ont i vissa situationer, berättar Mård, som har rehabtränat sedan i torsdags och som körde på egen hand i går.

Även han hoppas vara tillbaka redan i morgon eller på torsdag.

• Du var ordinarie i backlinjen, sedan blev du avstängd och skadad samtidigt som laget har spelat bra. Det kanske gör det svårt att gå in i startelvan på söndag, eller?

– Det är inget jag tänker på. Det viktigaste är att laget tar poäng, det är det enda som betyder något, säger Mård.

Mer läsning

Annons