Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Toppmöte på Jernvallen

Det vankas toppmöte på Jernvallen i dag. Det är fjolårsfinalisterna IFK Nässjö som kommer på besök och det är en viktig match tycker Jonas Jerfström, tränare i SAIK.
– Det känns som det är tre lag som är lite bättre än andra, så visst är det en mycket viktig match säger han.

Annons

SAIK har startat väldigt bra i årets serie. Man är tillsammans med AIK det enda obesegrade laget hittills och ligger på en andra plats. Dagens motståndare, Nässjö skuggar på tredje plats.

– Ska vi ha en chans att bli bland det två bästa, så är detta en måste match fortsätter Jonas, som också kan ställa upp med starkast möjliga lag till i morgon.

– Linnéa Backman är tillbaka i målet och spelar tejpad och för övrigt så är det skadefritt. Vi har kunna ha förberett oss in i det minsta detalj för den här matchen.

Nässjö kommer senast ifrån en riktig storseger, 16-1 mot Jönköping. Men enligt Jonas så är det defensiven som är Nässjös starkaste sida, samt att man spelar tufft och ibland över gränsen.

– Det är ett lag som spelar väldigt fysiskt och ibland så blir det lite väl mycket. Men tjejerna är förberedda på det, så vi kommer att stå upp bra, säger han.

Vem vet, kanske avgörs det redan i dag vilka som kan få en lättare väg till Studenternas i mars?

Annons