Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VM-hoppet lever för Magnus Muhrén

Magnus Muhréns ryggproblem var mindre i går.
Och även om den magnetröntgen SAIK-stjärnan skulle genomgå blev uppskjuten, så har han numera gott hopp om att kunna spela i VM.

Annons

Åke Uppman, massör i Sandvikens AIK, behandlade Muhréns skadade rygg i går på förmiddagen och kunde lämna hyfsat positiva besked. Det lutar allt mer åt att det ”bara” handlar om ett akut ryggskott.

– Han har blivit bättre, helt klart. Men vi vet egentligen inget mer än tidigare. Jag vill se hur det ser ut på röntgen, om det kan vara något i alla fall, säger Uppman.

Planen var att Magnus Muhrén skulle magnetröntgas på Sabbatsbergs sjukhus i går. Men det blev inget av med det, och undersökningen ska göras i dag på Sofiahemmet i stället.

Muhrén själv är optimistisk och tror att han ska kunna spela i VM som startar på söndag.

– Det är stor skillnad nu, det har släppt ganska mycket. Jag har goda förhoppningar om att kunna spela måndag, tisdag i alla fall, säger han.

Även han vill dock avvakta magnetröntgen innan han ger ett klarare besked.

– De ska kolla så att det inte är något diskbråck. Men det känns inte som att det är det och ingen annan tror att det är det heller. Är det inte diskbråck då är jag ganska säker på att jag spelar VM.

Annons