Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu fler rosor som aldrig vissnar...

Annons

...till tjejerna på Orion i Hofors som jobbar mycket dag- och kvällsturer. Jag fattar inte hur ni får ihop det, men det får ni. Ni gör ett toppen jobb!

Ruggande nattuggla

...till Nathalie, Ella och Matilda i årskurs 5, Norr- sundet, och alla andra som ordnade en så trevlig fest på vår skola.

Fröknar och elever på Norrsundets skola

...till Sätras distrikts- sköterskor som ställt upp under hela Pärs svåra sjukdom. Ni ska ha den varmaste kram jag kan ge för all er hjälp.

Ingrid

...till Magnus Malmgren, vår underbare vaktmästare i Stigslund. Trots att han slutat för dagen, vände han och kom och hjälpte oss, som hade problem med postfacken.

Monica

...till Britt-Inger och Eva för att ni räddade livet på min son när han inte fått den hjälp han behöver och har rätt till på fem dygn och varit utan sin medicin i elva dygn. Det var verkligen i sista minuten. Tack, Tobbe för att du ställer upp för mig och min son.

(Bara en orolig) pappa

...till Leif på Samhall för goda smörgåsar. Trodde det var mina, yrväder som jag var.

EH

...till Lena och Ulrika för en trevlig dag då ni tog väl hand om oss.

Från oss som var med

...till DHR Hofors–Torsåkers lokalavdelning för det trevliga 55-årsjubiléet 12 november. Den goda trerättersmiddagen vi blev bjudna på. En bra service och en otroligt duktig musiker.

Nöjda medlemmar

...till de två kvinnorna vid Valbo Köpis, som erbjöd sig att hjälpa mig in i bilen med en snösläde, fredag 11 november. Nu fick jag tillbaka tron på att det finns snälla människor.

Tacksam bilförare

...till dig, den anonyma upphittaren av min nyckel med nyckelbricka torsdag 24 mars. Lämna namn och adress till Arbetarbladets expedition så får du hittelön och ett personligt tack.

Eva

...till Timo Viiperi och Arne Evertsson för deras inlägg när Hyresgästföreningen bjöd in till en kväll om Hofors framtid. Timos förslag om att erbjuda idrottsklubbar i Sverige och utomlands olika idrottsläger i Hofors lät mycket intressant! Arne pratade om att det finns så många lås och att det gäller att hitta nycklarna, och visst finns nycklarna! Det finns många bra ideér om vad vi skulle kunna göra för att få Hofors attraktivt. Även till Kent Olsson som pratade om devisen “Bo billigt, levt rik”! Det är Hofors det!

Carina

...till Veronica Gustavsson på ögonmottagningen, Gävle sjukhus, för hjälpen med min rädda son.

Oskars mamma

...till Gunilla Hedqvist och en man som hjälpte mig på Seegatan–Bessemergatan i Sandviken när jag stupade över asfaltskanten.

Birgitta Andersson

...till all personal på dagkirurgen Sandvikens sjukhus. Ni är så tillmötesgående och arbetar på ett så lugnt sätt. Hos er blir man lugn.

Åke A

...till personalen på Hälsopartner hälsocentral, Sandviken. Det känns så bra att de som svarar i telefon bryr sig. Även till röntgen och ultraljud i Gävle, jag har varit i kontakt med båda. Tack för att ni finns.

Birgitta Landros, Sandviken

...till Old Spice för den härliga musik ni spelade för oss på Fyrklövern i Skutskär, samt till Doris och Elisabeth för det goda kaffebrödet till fikat ni bjöd på.

Tacksamma gamlingar genom BC

Mer läsning

Annons