Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är det din tur att få en ros i dag?

Annons

...till Margareta Nornholm för de vackra blommorna du ordnade till oss så att de lyste upp allhelgonahelgen och våra stunder på terapin.

Terapin Spelmannen

...till Gunilla Juthback för att du skjutsade mig och hämtade min bil när jag var sjuk. Det var värt mycket för mig.

Mari-Helene

...till Roland Karlberg för att du hjälpte mig med bilen så att jag kunde besiktiga den.

Mari-Helene

...till PeO och hans montörer vid Sandviken Energi för trevligt bemötande och snabb insats för att åtgärda felet på elen vid Stensjön.

Maggan och Ove

...till lindansarna på strålavdelningen, Gävle sjukhus, för att ni varit så gulliga mot mig.

Guje

...till er busschaufförer som skjutsat oss till Fjärran höjder-badet på simskola under flera veckor och till de duktiga simlärare som lär oss simma.

Tigrarna årskurs 2, Nynäsmontessoriskola

...till den ärliga tjej som hittade och lämnade in mina borttappade nyckelknippor till polisen 8 november.

Tacksam Sven

...till alla som hjälpte till att göra Gävleslöjdarnas höstmässa på Silvanum så bra! Ett särskilt tack till Moa på Konstcentrum samt Göran med personal på Bistro Silvanum.

Gävleslöjdarna genom Gerd och Britta

...till damen som tog emot mitt samtal angående bilframförandet på cykel- och gångvägen norr om Baltic mot ån. Nu åtgärdat med hinder av betongklumpar.

Observer

...till de två kvinnor som hjälpte mig hem till Norra Kopparslagargatan 19 onsdag 2 november.

Berit

...till Yvonne Lättman och Leif Wahlund som gjorde det möjligt för oss att få en veckas semester på tu man hand. Även ett stort tack för all hjälp och det stöd vi får av er nu. Betyder så mycket för oss alla.

Carola

...till all personal på Skeppets Ur&Skur. Tack vare er kunde vi slappna av där på stranden. Ett stort tack även för er förståelse och ert stöd just nu. Det betyder mer än ni anar. Mina barn kan känna sig trygga och då mår även jag bra.

Carola

...till Polarna Gävle för otroligt fina år tillsammans med er. Att jag fått vara delaktig i ett sådant guldhjärtat projekt kan inte göra mig mer än stolt! Under mina fem år tillsammans med er har jag vuxit enormt mycket som person, fått lära mig oroligt mycket och fått möta många fina människor med stora hjärtan. All lycka till er i fortsättningen! Jag kommer att sakna att få vara en del av Polarna Gävle!

Charlotta Berggren

... till Linda som gav oss de jättesnygga slipsarna på förskolans Halloweenfest.

Barnen på Skärgårdens förskola

...till paret på City Gross torsdag 10 november som var så gulliga när jag tappade ut körsbärstomaterna på golvet. Jag blev rörd och tacksam! Men kände mig dum att jag inte hann med att tacka er!

Den tankspridda tjejen

...till PluntRune för ditt otroliga engagemang när idrottsföreningen behöver hjälp. Tack för den fina bommen och det fina grillgallret med mera. Du är en klippa!

Norrsundets IF, huvudstyrelsen

...till personalen på tekniska kontoret, Gävle kommun, som arbetar med parkeringstillstånd för handikappade. Vilket otroligt trevligt bemötande och vilken service. Verkligen rätt människor på rätt plats. Heder åt er!

LM Norrsundet

...till Kultur och Fritid och Markbyggarna i Gävle kommun för ert otroligt trevliga bemötande när man kontaktar er i något ärende. Det värmer att även vi utanför stadskärnan känner att vi finns för er.

Norrsundets IF, huvudstyrelsen

...till Ängslyckans personal som så fint tog hand om Harry Lövgren i slutskedet av hans liv. Det är med saknad och tacksamhet jag tänker på er och vad ni gjorde för oss båda.

Gerd

...till personalen på BB, läkarna, operation och IVA-personalen.

Maria R och anhöriga

...till våra duktiga gympaledare Laila och Marianne. Ni leder ”kom igång-gympan” i Hofors kommun på måndagar och torsdagar. Ni gör det så bra!

Hela gänget

...till Monica Lind, Swedbank, för bra service. Rätt person på rätt plats.

Mona

...till all underbar personal på Ur&skur-dagiset på Tallåsen. Ni finns alltid där för oss med ert fantastiska stöd och det betyder så mycket. Ni har gjort så oerhört mycket för vår familj och jag finner inga ord för min tacksamhet. Ni är helt enkelt underbara. Att veta att min lilltjej är i trygga händer gör mig lugn.

Carola

Mer läsning

Annons