Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arbetarbladet, ni diskriminerar oss utan dator

Annons

Ska tidningsprenumeranter utan dator särbehandlas och uteslutas från deltagande i följande:

1. Lussekatten

2. Årets Gävlebo

3. Skinkjakten

4. Julkalender

Detta ingår i din prenumeration, står det.

Resor, konserter, teater, med mera, till rabatterade priser. Står inget om att det fordras en dator!

Tävlingar, olika förmåner och erbjudanden bör gälla lika för alla prenumeranter. Tidigare har det varit post eller lämna svar i er brevlåda.

Att göra så stor skillnad på era kunder är diskriminering.

Det blir bara sämre och sämre i er tidning!

Förbannad

SVAR DIREKT:

Hej! Alla våra kunder är viktiga för oss. Majoriteten av de som är våra kunder, även prenumeranter på papperstidningen, har aktiverat sitt digitala konto hos oss – och det är en andel som ökar. Som papperstidningsprenumerant går det bra att logga in på dator, surfplatta eller mobiltelefonen – det kostar ingenting extra. Det är många som loggat in för de tävlingarna som du nämner, liksom det är för Läsarshoppen med de erbjudanden som finns där.

Vi på Arbetarbladet vill förstås att du tar del av hela det utbud du som prenumerant har hos oss, då det ger dig ett större värde – även du som fortsättningsvis i första hand fortsätter att föredra att läsa vår papperstidning.

Under hösten har vi återkommande ordnat en mycket uppskattad inloggningshjälp i Gävle och Sandviken. Det kommer vi att fortsätta med i år, men nu också i övriga kommuner som Arbetarbladet bevakar.

Vi hjälper dig gärna att komma igång med inloggningen om du väljer att skaffa en dator, eller på surfplatta eller telefon. Håll utkik efter våra annonser om inloggningshjälp. Det går även att få hjälp genom att ringa vår digitala support på 010-709 70 00.

Mvh

Jacob Hilding, chefredaktör Arbetarbladet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons