Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årets bästa systembolag finns i Tierp

Systembolagets butik i Tierp rankas som bäst i Gästrikland och Uppland. Därmed är den nominerad till utmärkelsen ”Årets Butik”.

Syftet med tävlingen är att lyfta fram en butik i landet som kan fungera som en förebild för alla andra. Kriterierna för att vinna priset är personalens bemötande, kostnadsmedvetenhet, engagemang och hur väl butiken genomför ålderskontroller.

– Det känns jätteroligt att vi är nominerade i vårt område. Nu hoppas vi att vår gemensamma prestation i butiken tar oss hela vägen, säger Katarina Larsson som är butikschef i Tierp.

Nästa steg blir att ta sig till finalen i Stockholm i början av nästa år. Där utser Systembolagets ledning vinnaren av utmärkelsen ”Årets Butik”. Förstapriset är en utbildningsresa för personalen till ett vinområde i Europa.

Systemet i Skutskär är nominerad i klassen ”Årets Uppstickare”. Den utmärkelsen går till en butik som på kort tid har gjort stora förbättringar.