Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åtala finansminister Anders Borg

Annons

Till polis och åklagarmyndigheter i Sverige.
Anmälan.
Undertecknad anmäler härmed finansminister Anders Borg för trolöshet mot huvudman - svenska folket.
Sverige har för avsikt att låna ut 100 miljarder till Internationella valutafonden (IMF). Borg har förklarat för svenska folket att IMF skall betala marknadsmässig ränta. Det har nu framkommit att räntan blir 0.1 procent!
IMF medelar att räntan ej är förhandlingsbar.
Sedan EU-inträdet har Sveriges regeringar och riksdagar fortlöpande lurat och bedragit svenska folket. De har även gjort sig skyldiga till grundlagsbrott och ändrat statsskicket. De har med godkännandet av Lissabonfördraget skapat enpartistaten. Lissabonfördraget som är EU.s grundlag och även står över den svenska grundlagen är politisk och anger vilken politik som får bedrivas inom unionens stater. En grundlag får inte vara politisk. I en demokrati skall det eller de partier som i fria val vinner regeringsmakten få genomföra den politik de gått till val på oavsett om ideologin är höger, vänster, liberal, socialistisk etc. Detta är inte längre möjligt. Därav följer att demokratin är avskaffad.
Jag vet att politikerna har varit listiga att skydda sig mot folkets vrede. Det är därför stora svårigheter - ja kanske omöjligt - att åtala politiker för vad de beslutar i regering och riksdag.
Jag vädjar emellertid till de rättsvårdande myndigheterna - polis och åklagare - att pröva möjligheten att i första hand åtala Anders Borg men även andra politiker. Vilka dessa är kan jag meddela senare.
Om ni finner det omöjligt att ställa Borg med flera inför rätta anhåller jag om råd om det finns några internationella organ jag kan ta upp denna viktiga fråga med.
Läget i sverige vad gäller politikernas brott mot medborgarna är nu av den storleksordningen och så allvarligt att revolter mot makten kan bli verklighet. Medborgarna skulle säkert bli lugnade av om det går att åtala och fälla politiker till ansvar för brott mot folket.
Olle Ljungbeck, Gävle

Mer läsning

Annons