Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inga nya besked för Patrik Nilsson

Framtiden är osäker för skyttekungen Patrik Nilsson.
I ryska klubbar råder ekonomisk kris.
Och från SAIK har han inte hört någonting.
– De skulle ha kontaktat mig i början av förra veckan, säger Nilsson.

Annons

Patrik Nilsson är just nu hemma i Sverige och har ett skönt uppehåll från bandyn. Om en vecka åker han tillbaka till Ryssland för en avslutningsfest med Dynamo Kazan.

– Det är ju många klubbar i Ryssland som har problem med ekonomin just nu så det är ju osäkert för hur det blir för spelarna i klubbarna.

– Men i samband med festen får jag och de andra spelarna samtidigt veta hur det ligger till inför nästa säsong, berättar Nilsson.

Och från Sandviken har han inte fått något besked.

– De skulle ha kontaktat mig i början av förra veckan, men jag har fortfarande inte hört någonting, säger Nilsson som tidigare inte gjort någon hemlighet av att SAIK är ett intressant alternativ.

Arne Anderstedt (värvningsansvarig i SAIK) var i kontakt med Patrik Nilsson för en tid sedan. Beskedet han gav till Nilsson var samma han också berättade för Sporten för två veckor sedan:

– Jag har lovat Patrik ett besked i nästa vecka, sa Anderstedt då.

Men Nilsson är nu utan besked från två olika håll och framtiden är minst sagt osäker.

– Det är svårt nu när man inte vet någonting. Men när jag kommer hem från Ryssland om en och en halv vecka vet jag mer, berättar Nilsson som när Sporten i går fick tag på honom skulle ut och prova fiskelyckan i Skutskär.

Även för Henrik Hagberg är framtiden osäker. Han vet inte hur det kommer bli med spel eller inte och säger att han fortfarande inte hört något från Sandviken.

Sporten sökte under gårdagen Arne Anderstedt utan att lyckas.

Mer läsning

Annons