Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matchen försenad - av biljettköer

Annons

AVSLAGET UPPSKJUTET. Matchen i Göransson Arena sköts upp i drygt 15 minuter. Anledningen var långa köer – på grund av strul med det nya biljettsystemet.

Folk hann helt enkelt inte komma in i tid till utsatt matchtid, klockan 19, varför man tog beslutet om att flytta fram matchstarten till 19.15.

– Man kan ju inte bara ha en biljettkassa öppen, då blir det så här, sa en åskådare till Sporten.

Det hela slutade med att folk släpptes in utan biljett – och fick lägga en hundring i entréavgift i en hink istället.

– Olyckligt att det blir så här. Men folk måste lära sig att komma i tid till matcherna. Dessutom finns det ju alla möjligheter att köpa biljetter i förväg, säger Håkan Landström i SAIK.

STJÄRNLÖV PÅ HALVEN. 18-årige Niklas Stjärnlöv, som normalt brukar agera avbytare i forwardslinjen, fick i går rycka in som ytterhalv – både till höger och vänster.

Efter ett kortare byte som forward i första halvlek fick Stjärnlöv mer speltid i den andra halvleken. Först bytte han av Daniel Bäck och när han kom in igen fick Stjärnlöv glida över till vänstersidan när Daniel ”Zeke” Eriksson fick nöta bänk. Även Jocke Bergman, som fyllde 17 år i går (Grattis!) fick speltid i den andra halvleken – som vänsterback.

KAOTISK SISTA KVART. Broberg låg på för en kvittering de sista 15 minuterna av matchen och SAIK var stundtals i brygga. Med två man på utvisningsbänken hade SAIK det svettigt. Broberg hade fyra hörnor på fem minuter och Joel Othén gjorde flera imponerande räddningar i sista stund.

– Joel i mål var fantastisk och vi offrade oss ordentligt, , säger Ola Grönberg.

SAIK:s försvarare Linus ”Lusen” Pettersson blev poängräddare med minuterna kvar då han räddade en retur på mållinjen.

Mer läsning

Annons