Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matchguiden: SAIK-Vänersborg

Jernvallen, 19.00
(Ingen tv-sändning)

Annons

Joel Othén – Patrik Södergren, Linus Pettersson, Daniel Eriksson, Mikael Nilsson, Henrik Hagberg (Erik Rosengren) – Daniel Berlin, Simon Jansson, Stefan Söderholm, Magnus Muhrén (Ted Haraldsson, Robin Mohlén) – Mikko Aarni (Linus Forslund).

Kom hem i går från segern mot Vetlanda med ett ännu starkare självförtroende.

– Vi gjorde en bra andra halvlek och det var en skön seger. Nu gäller det att ladda om mot Vänersborg och det kommer säkert att bli en tuff match. Dom har en bra defensiv som vi kommer att få kämpa för att få hål på, säger tränaren Ola Grönberg.

Det blir en ändring i laget. Marcus Wedin vilar, Patrik Södergren kliver in som ytterhalv och Linus Forslund blir forwardsavbytare.

– Marcus har en baksida i ett lår som spökar lite grann och blivit beordrad vila. De här ändringarna vi gör känns då helt naturliga, säger Grönberg.

Kommer till Sandviken med en extremt tung förlust hemma mot Västerås i bagaget. VSK vände och vann med 5–4 efter två mål de sista fem minuterna.

– Ändå gör vi en fantastisk match och jag kan inte begära mer, sa tränaren Magnus Nordin till ttela.se.

Vänersborg ledde med 3–1 i paus och 4–3 inför sista fem men tappade ändå. Men en jämn match mot favorittippade Västerås visar ändå att Vänersborg inte är att leka med. SAIK får se upp med lagets defensiv och vassa omställningar. Tony Eklind är till exempel en riktigt bra spelare.

...Mikko Aarni har gjort tio mål hittills och är med det faktiskt sjua i den totala skytteligan. Magnus Muhrén leder på 16 fullträffar.

...Linus Forslund som har vilat de två senaste matcherna är tillbaka i laget igen.

... Viktor Weiselius är målbäst i Vänersborg med åtta fullträffar och också den som mycket av uppbyggnadsspelet rör sig kring.

10 dec. Vetlanda (b)6–4

28 nov. Villa (h)8–2

26 nov Edsbyn (b)3–5

23 nov. Kungälv (h)7–3

19 nov. Motala (b)3–2

10 dec. Västerås (h)4–5

30 nov. Örebro (b)6–4

26 nov. Broberg (h)2–3

23 nov. Sirius (b)1–3

19 nov. Bollnäs (h)6–2

SAIK–Vänersborg7–3

Bollnäs–Kungälv4–3

Hammarby–Vetlanda5–4

Mer läsning

Annons