Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nilsson i ett annat läge

Nilsson eller inte Nilsson – varför ligger inte SAIK på hårdare undrar nog många?
Vi snackar ändå om tidernas målskytt.
– Vi är ganska nöjda med det vi har, säger värvarbossen Arne Anderstedt.

Annons

Anderstedt och Patrik Nilsson pratar mer med tidningen än med varandra verkar det som. Eller så är det bara ett spel inför en kommande förhandling. Högst eventuell förhandling kanske vi ska tillägga, allt hänger ju på vad Patrik Nilsson får för erbjudande av Dynamo Kazan.

– När jag har pratat med honom tidigare ville han helst fortsätta i Ryssland och vi räknar med att han spelar där nästa säsong. Det var därför vi värvade Christoffer Edlund så snabbt som möjligt, säger Arne Anderstedt.

– Vi har inte råd att vänta på spelare hur länge som helst, som vi gjort med Nilsson de senaste åren. Och med Edlund på plats hamnar han i ett annat läge.

– Den diskussionen tar jag med honom, låt honom komma hem först. Visst känns det som om han borde spela i SAIK, men allt handlar om intresse och prislapp.

– Och vill han verkligen spela för SAIK, den frågan ska man också ställa sig. Tidigare har han krävt att vi bara ska ha två toppforwards för att han ska få tillräckligt med speltid. Och nu har vi redan två, gäller det kravet fortfarande?

Enligt Arne Anderstedt återstår inte mycket innan truppen kan spikas. Det är Nilsson, och Marcus Wedin, som hänger i luften.

– Den diskussionen vill jag ta med honom själv vid lämpligt tillfälle.

– Nej, vi bedömde inte att det var möjligt.

Mer läsning

Annons