Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så gick snacket efter matchen

Annons

– En sak är då säker. Magnus Muhrén är mycket bättre än vid samma tid ifjol. En fantastiskt bandyspelare.

(Hammarbys tränare var också imponerad).

– Men det kändes aningen surt att ligga under med 4–1 i paus. Jag tycker vi var bättre än så. Men SAIK hade en riktigt bra offensiv och dom gör oss förvirrade i eget straffområde. Samtidigt är vi för obeslutsamma när vi får chanser.

(om SAIK och om sitt eget lags insats).

– Vi måste kliva framåt i andra halvlek för att ha en chans att ta ikapp ett tremålsunderläge. Vi började väl skapligt men vi blir också straffade när vi måste blotta oss i ivern att anfalla.

( analyserar vidare).

– Vi gör en bra match och bjuder inte på några ytor i onödan. Vi hade snackat om när isen var så seg så skulle vi värdera det vi skulle göra. Inga onödiga åkningar utan hellre vända upp och spela kontrollerat. Det klarade vi mycket bra.

(SAIK-tränaren ).

– Muhrén och Berlin är navet och oerhört viktiga för vårat offensiva spel. Men det är också jäkligt kul att se de här unga killarna spela bandy. Dom är helt respektlösa och tar för sig. Dom är kreativa och ibland åker de hejvilt utan tanke. Men vilken spelglädje...

( lyser upp när hans gäng med 17-åringar kommer på tapeten i eftersnacket).

– Men det är en lång säsong och mycket kan hända. Med vetskapen om att vi har ett ungt och orutinerat lag och en tunn trupp är vi beredd på att det kommer att gå mycket upp och ner. Vi har fått en bra start men det kommer att komma dippar också. Men nu kan vi njuta.

( efter två raka SAIK-segrar i svåra bortamatcher).

Mer läsning

Annons