Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stryk för Skutskär efter långresan

Tåg till Luleå, två timmar buss till Haparanda och stryk med 9–5 mot Haparanda/Torneå blev helgens facit för Skutskär Bandy. Tufft för nordupplandslaget som redan nu är klara för division 1 nästa säsong.

Annons

Matchen uppe i norr började med Skutskärsledning genom Johannes Häggström men fortsättningen kunde ha blivit roligare. Fyra raka mål innan halvlekens slut från Haparanda/Torneås klubbor samtidigt som Alexander Norberg reducerade gjorde ställningen till 4–2 efter första 45 minuter.

Andra halvleken började inte bättre. Fem mål inom de första 27 minuterna från hemmalaget avgjorde givetvis den här matchen även om Skutskär spurtade bra i målprotokollet sista kvarten med tre mål som snyggade till slutresultatet.

Trots förlusten såg tränare Calle Söderberg positivt på matchen

– Vi bjuder på många av målen idag tyvärr men trots det viker aldrig det här gänget ner sig utan gör det man förmår. Vi har lärt oss mycket under den här säsongen för skillnaden är stor mellan allsvenskan och division 1. Man måste få känna på den skillnaden för att kunna komma tillbaka till en högre serie, avslutade Skutskärs tränare på en buss mellan Haparanda och Boden.

Mer läsning

Annons