Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Vi äventyrar inte ekonomin för någon spelare”

Just nu undersöker SAIK:s styrelse möjligheten att anställa Daniel Mossberg.
– Det är ingen hemlighet att vi har en ansträngd ekonomi och vi kommer inte att äventyra den för någon spelare, säger ordföranden Michael Wikström.

Annons

Men det finns förstås anledning att gå vidare med den här saken. Spelare av Mossbergs kaliber växer inte på träd och är högintressant för flera andra svenska klubbar.

– Han är en SAIK-kille från grund och botten och vi har aldrig sagt nej till egna spelare som vill komma tillbaka. Därför kommer det här självklart att ha en hög prioritet för oss.

Mycket mer än så kunde inte Wikström säga i går.

– Nej, det här är ju alldeles nytt för oss också. Det finns många frågetecken som ska rätas ut och vi kommer att prata med Daniel när han kommer hem för att se vad han själv vill också.

En del som fortfarande är oklart om kontraktet med Zorkij fortfarande gäller på något vis – trots att han har blivit sparkad. Frågan är om han är fri att spela i SAIK utan att det ryska laget kan kräva någon ersättning.

– Det är så klart viktigt. Måste vi köpa ut honom kan jag redan nu säga att det kommer att bli mycket tufft. Den redan ansträngda ekonomin kommer vi i alla händelser inte att belasta ännu mer, avslutar SAIK-ordföranden.

Mer läsning

Annons