Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Andra raka ger SAIK-damerna ny energi

SAIK tog sin andra raka seger när man besegrade Haparanda med 6-4 hemma i Göransson Arena och lyfter nu i tabellen från sista till fjärde plats.

Annons

Spelmässigt gjorde man en av säsongens bättre matcher och mittfältaren Camilla Andersson är en av dom som lyft sitt spel med sin skridskoåkning och fysiska spel.

– Det känns verkligen som hela laget är på gång. Vi har hittat tillbaka till grunderna och då kommer glädjen och viljan också. Känns jättekul, säger Camilla.

Efter en jämn första halvlek så kopplade SAIK greppet rejält i andra halvlek då man gjorde tre mål på 12 minuter, vilket avgjorde matchen och efter en minst sagt jobbig inledning på serien så har nu SAIK vaknat till rejält och Camilla medger att som en av dom mer tongivande spelarna så har hon insett vad som krävs för att vinna matcher.

– Efter snacket som Thomas hade med oss där han ville att vi som har varit med ett tag skulle ta för oss mer så har det hänt saker. Hela laget har förstått hur viktigt det är med delaktighet från alla spelare och att man jobbar för varandra och det har vi fått ut i dom här två matcherna, säger Camilla.

Assisterande tränaren Patrik Allansson som för dagen var huvudcoach var också han mycket nöjd efteråt.

– Vi har tagit oss ur träsket, kan man säga. Tror vi kan bli riktigt giftiga längre fram.

Mer läsning

Annons