Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Muhrén om Villas drömläge – och comebacken: "Var en chock för kroppen"

/

2–0 i matcher och drömläge att säkra semifinal på hemmaplan.
Den chansen missar inte Villa, enligt spelande tränaren Magnus Muhrén.
– Vetlanda ska vara oerhört bra för att slå oss, säger han till NLT.se.

Annons

TV: Se kvartsfinal 3 mellan Villa och Vetlanda här

Villa Lidköping har minst sagt gjort processen kort med Vetlanda så här långt i kvartsfinalserien. 2–0 i matcher och 15–4 i målskillnad är siffror som talar sitt tydliga språk.

I kväll kan landets bästa publiklag säkra semifinalplatsen hemma i Sparbanken Lidköping Arena. Vid 15-tiden på torsdagseftermiddagen hade Villa sålt 2 800 förköpsbiljetter enligt klubbens hemsida.

Enligt spelande tränaren Magnus Muhrén ska det mycket till om Vetlanda ska lyckas grusa Villas väg till sjunde raka semifinalen.

– En del säger att det har gått lätt, men det har det gjort tack vare att vi har spelat riktigt, riktigt bra. Vetlanda är ett bra lag, men vi har inte gett dom någon chans, säger han till NLT.se.

LÄS MER: Magnus Muhrén redo för comeback

Magnus Muhrén har spelat fem matcher med Villa sedan han gjorde comeback i 5–4-segern mot Broberg den 12 februari. Sedan dess har han spelat kontinuerligt och erkänner att "en vecka ledigt skulle sitta fint" om det blir seger mot Vetlanda i kväll.

SAIK-legendaren – med fem SM-guld, tre VM-guld och fyra Årets man-utmärkelser – är nöjd med hur återkomsten till bandyisen har artat sig.

– Var en chock för kroppen att börja spela igen efter två års uppehåll, men det har känts förvånansvärt bra med tanke på förutsättningarna. Orken har jag inga problem med men det tar längre tid att återhämta sig, säger han till NLT.se.

Att Villa går som tåget under slutspelets inledning förklarar Magnus Muhrén med att alla egon har lagts åt sidan och att det i stället är fokus på kollektivet som gäller.

– Alla hjälper varandra hela tiden och då får vi också ut mest av varje spelare och laget blir så mycket bättre.

TV: Se höjdpunkterna från kvartsfinal 2

Mer läsning

Annons