Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SAIK får behålla viktig försvarstrio – skriver nya tvåårskontrakt

/

SAIK behåller stommen i sitt försvar.
Under torsdagen kom beskedet att laget skriver nya tvåårskontrakt med Joakim Bergman, Linus Pettersson och Niklas Gälman.

Annons

Det här är förstås en viktig trio att förlänga med. Det konstaterade också en belåten sportchef.

– Dessa spelare har spelat ihop under två års tid och det känns som att samspelet bara blir bättre och bättre. Det känns oerhört tryggt att ha den konstellationen intakt, säger Daniel ”Zeke” Eriksson i ett pressmeddelande.

Jocke Bergman är en egen produkt som spelat i SAIK i hela sitt liv. "Lusen" Pettersson har ju också en lång historia i SAIK dit han kom tillbaka för två år sedan efter ett proffsäventyr i Ryssland. Extra skönt för SAIK:s sportchef att just Linus inte valde att åkte tillbaka till Zorkij som han hade anbud ifrån.

Gälman kom till SAIK från Kalix för två år sedan och har tagit en plats som ytterhalv.

– Det känns skönt att de väljer att vara kvar. Linus är en klippa i landslaget och en av världens bästa mittbackar som ska stå för sista försvarsutposten. Jocke är kolugn och kompromisslös. Niklas har haft lite splittrade säsonger där det först tog tid innan han fick spela och sedan en knäskada men jag tycker att han kom igång riktigt bra i slutet av den här säsongen. Jag hoppas att han ska få vara skadefri nu för det ska bli väldigt intressant att se hur han utvecklas, fortsätter "Zeke" i pressmeddelandet.

Alla tre har skrivit på nya tvåårsavtal med SAIK.

Mer läsning

Annons