Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bandypuls gör största tv-satsningen någonsin – kolla när vi direktsänder SAIK och Skutskär: "Fantastiskt roligt"

36 direktsända matcher från elitserien, 60 från allsvenskan och exklusiva sändningar från damernas grundserie och SM-slutspel.
Ta chansen och se SAIK och Skutskär när vi gör vår största tv-satsning någonsin.
– SAIK är ett av lagen vi visar mest den här säsongen, säger Bandypuls redaktör Christoffer Million.

1 november går startskottet.

Då brakar bandyns elitserie loss och detsamma gör vår satsning på tv-sända matcher. Totalt kan du se 36 elitseriematcher i vinter på vår sajt bandypuls.se, från Vänersborg–SAIK och Bollnäs-AIK i premiäromgången till grundseriens slut i mitten av februari.

– Ja, det stämmer. Och SAIK är ett av lagen som vi visar mest den här säsongen, nio grundseriematcher sammanlagt mellan 1 november och 7 februari. Vi sänder även hemmapremiären mot Edsbyn 6 november, säger Bandypuls redaktör Christoffer Million.

– Att vi sänder så många matcher är häftigt i sig, men framför allt känns det roligt att kunna erbjuda matcher av den här kvaliteten. Ta bara de fem första elitseriematcherna som vi sänder efter nyår. Villa–Edsbyn, Bollnäs–Villa, Villa–Vänersborg, Edsbyn–Sandviken och Vänersborg–Västerås. Det är top notch, klassmatcher allihop, säger Christoffer Million.

Själv kommer han och Arbetarbladets sportreporter Magnus Hägerborn att närbevaka SAIK mellan matcherna i vinter.

– Ja, det ligger i linje med den här tv-satsningen att vi tar bandybevakningen ett steg till rent allmänt. Ambitionen är att följa SAIK från insidan. Det är också något att se fram emot, säger Magnus Hägerborn.

Men strålkastarljuset riktas även mot Skutskär den här säsongen. I tv-satsningen ingår nämligen tv-sändningar från damernas elitserie och SM-slutspel samt 60 direktsända matcher från bandyallsvenskan.

– Det här är en satsning på livesänd sport som vi är väldigt glada för. Bandyn med SAIK och Skutskär är viktig för Arbetarbladets läsare. Nu har vi möjlighet att erbjuda hela matcher på högsta nivå, säger Arbetarbladets chefredaktör Jacob Hilding.

Hur stor är den här satsningen, som du ser det?

– Att sända över 100 direktsända matcher är den största tv-satsning som vi har gjort och ger verkligen våra läsare och tittare något extra. Dessutom gör vi regelbundet massor av journalistik om bandy, så den här satsningen är stor, säger Jacob Hilding.

Så visar vi SAIK och Skutskär i vinter!

Totalt kan du se över 100 bandymatcher i vår nya tv-satsning. På bandypuls.se visar vi bland annat nio elitseriematcher med SAIK och fyra matcher med Skutskär i allsvenskan:

1 november: Vänersborg–SAIK

3 november: Skutskär-Kalix

6 november: SAIK– Edsbyn

22 november: Västerås–SAIK

23 november: Tillberga-Skutskär

24 november: Örebro-Skutskär

6 december: SAIK–Villa

13 december: SAIK–Bollnäs

14 december: Skutskär-Borlänge

26 december: SAIK–Broberg

28 december: Vetlanda–SAIK

14 januari: Edsbyn–SAIK

7 februari: SAIK–Vänersborg

I tv-satsningen ingår även höjdpunkter från alla matcher i elitserien och allsvenskan. Dessutom ingår sändningar från damernas elitserie och hela damernas SM-slutspel exklusivt. Vi sänder även ungdoms- och juniorfinalerna.

Så gör du för att se matcherna!

1) Skapa ett konto. Efter att du bestämt dig för att se och läsa om bandy i världsklass skapar du ett konto på bandypuls.se med användarnamn och lösenord.

2) Ladda ner appen. Du hittar vår Bandypuls-app i både App Store och Google Play.

3) Logga in. Nu kan logga in med användarnamnet och lösenordet du registrerade i steg 1.

4) Välkommen till Sveriges bästa bandybevakning! Nu är det bara att njuta av fullmatad bandyaction från ditt favoritlag med livesända matcher, senaste nytt, krönikor, tävlingar och mycket mer. Välkommen i i värmen!