Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Biljakt i Söderfors

En av polisens radiobilar påträffade, vid halv åttatiden på onsdagskvällen, en för dem välkänd bil i centrala Söderfors. När de skulle stoppa föraren för kontroll försökte han köra ifrån polisen. Efter en kortare biljakt stannade dock föraren.

Mannen som är från Tierp är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott för eget bruk och grov olovlig körning, eftersom han inte har något körkort. Tierpsbon, som är i 55-årsåldern, har vid upprepade tillfällen kört olovligt och bilen beslagstogs därför av polisen och kördes till förvar i Uppsala. Vid rättegången kommer det yrkas att bilen är ett brottsverktyg och således inte ska lämnas tillbaka till ägaren.

En manlig passagerare i 25-årsåldern, även han från Tierp, var också påverkad av narkotika och är misstänkt för narkotikabrott för eget bruk.