Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Blev lovad att Gavlegårdarna skulle komma men ingenting hände"

/

Annons

Svar till: Insändare om Gavlegårdarna och felanmälningar, 14-15 september. För mig är det samma här. Nu skrev Gavlegårdarna svar till dig, vad som nu menas med det svaret när detta händer ständigt! jag skrev en insändare för länge sedan, har ringt flera gånger och blev lovad att Gavlegårdarna skulle komma flertal gånger. Det hände ingenting, det har "bara" gått sju månader. Min insändare besvarades inte!

Det är vardagsmat

Läs också: "Varför ska jag fortsätta gör felanmälningar?"

Svar direkt:

Det är synd att du upplever att ditt ärende inte har tagits hand om från oss trots att du ringt flera gånger. När vi svarar på insändare så är det utifrån det som skrivs här och det kan vara svårt att bemöta ärenden i tidningen då vi inte vet historiken om ditt ärende. Vi från Gavlegårdarna har som intention att besvara alla insändare som vi får och ge information men naturligtvis strävar vi också efter att du blir bra bemött i din kontakt med vårt kundcentrum och att felanmälan åtgärdas.

För att kunna besvara varför din felanmälan inte är åtgärdad måste jag be dig att kontakta vårt kundcentrum igen, och de kan se efter var ditt ärende befinner sig.

Tina Wilhelmsson

Kommunikationschef och pressansvarig, AB Gavlegårdarna

Läs också: Bra bemötande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons