Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Bra Jenny Wennberg att du tagit upp detta med Ockelbo kommun och Wij Trädgårdar"

Tänk så många år kommunen har ställt upp för dem, plus basketen. Det var de som gällde. Äntligen fick de "Ugglebo Arena" där hockeyn med flera får tillgång till "tak över huvudet". Jag vet att hockeyn har kämpat i minst 18 år för denna hall. Killar och tjejer födda 92–95 tränade då ute i 15 graders kyla och var enormt duktiga. Jag var på varje träning plus matcher (killar 93–94).

Jag tycker att du gör en riktigt bra bedömning av hur det kan fungera på vissa ställen (i hela Sverige), i små kommuner som Ockelbo kommun.

Satsa skattemedel på skola och äldreomsorg och utbilda lärarna, så de är kapabla att hantera mobbning. Min dotter mår dåligt av det som hänt. Men sedan blev det stopp i samband med kvistar som bröts av och piskade henne, på ryggen.

Jag kämpade själv med detta elände hon gick igenom dessa år, men fick ej gensvar av skolan. De blundade och sa att de inte hade någon kurator (vilket jag visste fanns). De tog vissa företagarbarn, så kallat "finare folk", i försvar.

Jag var ju bara en arbetande ensamstående mamma med två barn.

Tiden går men läker inga sår

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare