Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bra spel räckte inte för Järbo

Det blev förlust med 4–1 för Järbo när man mötte Sala FF på bortaplan på lördagen.
Järbo inledde matchen bra och förde spelet men det var hemmalaget som gjorde målen när Järbo vek ner sig en aning.

– Det är inte så stora marginaler. Vi för spelet i inledningen men får inte till det. Hade vi hållit nivån till paus hade det här slutat annorlunda, sa Patrik Kihlström, tränare i Järbo.

Hemmalaget tog över och tog ledningen efter 25 minuter. Det blev sedan två till innan paus och då var matchen i princip stängd även om ledningen inte speglade den första halvleken.

– Så är det. Vi borde ha gjort något i inledningen och sedan blir det lite för enkelt för dom när dom gör sina mål tycker jag, sa Patrik.

Efter paus gick Järbo ner på en trebackslinje och då blev det ändring. Man skapade mera och förde spelet stundtals. Det saknades inte heller chanser.

– Dom bevakar väl ledningen givetvis men jag är nöjd med spelet trots att vi inte räcker till i den här matchen, menade Kihlström.

Nu fick man ett litet halmstrå när lagets, för dagen, bästa spelare Tobias Wanke säkert tryckte in en straff till 3–1 men närmare än så kom man inte. Hemmalaget kunde nicka in slutresultatet 4–1 på en hörna i slutet.

– Det låter kanske lite konstigt men jag sa till grabbarna efter matchen att vi, rent chansmässigt, skulle haft en poäng. Vi tar med oss vårt spel och sedan ska vi ha en riktigt bra träningsvecka till nästa lördag, då är det viktigt att vi inte släpper något bakåt, avslutade Patrik Kihlström.

Nästa lördag väntar nämligen tabelljumbon Rengsjö på bortaplan i en riktig sexpoängsmatch.