Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man häktad misstänkt för grov misshandel i Skutskär

/
  • Den misstänkte mannen greps under odramatiska former på måndagen.

Under torsdagen häktades den 42-åriga man som är misstänkt för att ha knivskurit en man i 35-årsåldern i Skutskär tidigare i veckan.
– Han förnekar brott, säger mannens försvarsadvokat Per Borgblad.

Annons

LÄS OCKSÅ: TV: Här grips mannen som misstänks för mordförsök i Skutskär

En knivskuren man i 35-årsåldern uppsökte i måndags Skutskärs vårdcentral och senare under dagen grep polisen en 42-årig man i sin bostad misstänkt för att ha orsakat skadorna på 35-åringen.

Enligt polisen är det i den misstänktes bostad som knivskärningen ska ha ägt rum och åklagare Johan Strömbäck berättar att de två männen på något sätt känner varandra.

Under torsdagen hölls häktningsförhandlingar och 42-åringen häktades då misstänkt för grov misshandel. Offret har blivit förhörd och menar att han blivit knivskuren berättar Johan Strömbäck.

– Han säger i princip det, att han blivit knivhuggen men mer exakt hur det gick till går jag inte in på, säger Johan Strömbäck.

LÄS OCKSÅ: Misstänkt mordförsök i Skutskär – misstänkt gärningsman gripen

Den misstänkta 42-åringen har tidigare blivit dömd för bland annat grov misshandel 2009 då han tillsammans med några andra ska ha misshandlat en Gävlebo genom att dela ut flera slag med en skruvmejsel.

Per Borgblad är mannens försvarsadvokat och han konstaterar bara kort hans klients inställning till misstankarna emot honom.

– Han förnekar brott, säger Per Borgblad.

LÄS OCKSÅ: Misstänkta mordförsöket i Skutskär: Misstänkt tidigare dömd för överfall med skruvmejsel

Mer läsning

Annons