Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brynäs klart bättre än Ockelbo på Måsbergets IP

Annons

Redan i första halvlek tog Brynäs greppet om hemmamatchen mot Ockelbo på fredagen. Och i andra halvlek utökades 1–0-ledningen och matchen i division 4 Gestrikland i fotboll slutade 3–1.

Ockelbos tränare Jeancarlo Saavedra tyckte så här om matchen:

– Brynäs äger mycket boll, de gör 1–0 sent i första halvlek och det är såklart tungt. Men vi höjer oss i andra och gör 1–1 direkt. Vi visste att Brynäs var tvungna att vinna för att haka på i toppen och ju längre matchen gick så skulle de bli desperata. De gör 2–1 i den 77:e matchminuten när vi likväl kunde gjort 1–2 i situationen före. 3–1 kommer från straffpunkten i den 87:e minuten. Vi är i en tuff matchperiod nu när vi möter både tvåan idag och sedan åbyggeby nästa vecka.

Brynäs mål gjordes av Jon Åkesson, Mostafa Ekhtiari och Piran Batte. Hamsa Raik stod för Ockelbos enda mål.

Resultatet innebär att Brynäs ligger kvar på andra plats och Ockelbo på åttonde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Brynäs är Valbo 2. Lagen möts måndag 10 juni 19.00 på Åbyvallen. Ockelbo tar sig an Åbyggeby borta fredag 7 juni 19.00.