Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bygg- och miljöchef slutar

Ann-Christin Gagge, bygg- och miljöchef i både Ockelbo och Hofors kommun, lämnar sitt jobb vid årsskiftet. Hon är därmed den fjärde chefen som lämnar
Ockelbo kommun i år.


– Jag fick ett erbjudande om ett jobb som är så roligt och spännande att jag inte kan tacka nej, säger Gagge.

Annons

I februari försvann ekonomichefen Leif Karlsson. I somras sade både tekniska chefen Johan Malmström och utbildnings- och kulturchefen Stefan Meuller upp sig. Nu försvinner ytterligare en chef – vid årsskiftet slutar bygg- och miljöchef Ann-Christin Gagge.

– Jag ska börja på ett nytt jobb på Region Gävleborg, som tillväxtchef, berättar hon.

Gagge tillträdde som bygg- och miljöchef 2005 och tidigare i år blev hon också chef över bygg- och miljöförvaltningen i Hofors, då man startade ett samarbete mellan kommunerna. Hon betonar att det inte ligger några konflikter bakom hennes beslut att lämna kommunen.

– Det är inte helt lätt att sluta i Ockelbo. Det är en jättekul plats att jobba på. Men jag bor ju i Gävle och det nya jobbet ligger i Gävle, det underlättar att slippa åka varje dag.