Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bygg- och miljöchef slutar

Ann-Christin Gagge, bygg- och miljöchef i både Ockelbo och Hofors kommun, lämnar sitt jobb vid årsskiftet. Hon är därmed den fjärde chefen som lämnar
Ockelbo kommun i år.


– Jag fick ett erbjudande om ett jobb som är så roligt och spännande att jag inte kan tacka nej, säger Gagge.

I februari försvann ekonomichefen Leif Karlsson. I somras sade både tekniska chefen Johan Malmström och utbildnings- och kulturchefen Stefan Meuller upp sig. Nu försvinner ytterligare en chef – vid årsskiftet slutar bygg- och miljöchef Ann-Christin Gagge.

– Jag ska börja på ett nytt jobb på Region Gävleborg, som tillväxtchef, berättar hon.

Gagge tillträdde som bygg- och miljöchef 2005 och tidigare i år blev hon också chef över bygg- och miljöförvaltningen i Hofors, då man startade ett samarbete mellan kommunerna. Hon betonar att det inte ligger några konflikter bakom hennes beslut att lämna kommunen.

– Det är inte helt lätt att sluta i Ockelbo. Det är en jättekul plats att jobba på. Men jag bor ju i Gävle och det nya jobbet ligger i Gävle, det underlättar att slippa åka varje dag.