Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Centerpartiet i Hofors kommun tar sitt ansvar

Efter en turbulent tid i den kommunala politiken i Hofors kommun tar vi nu vårt ansvar och bildar fram till nästa val en koalition tillsammans med Liberalerna och Socialdemokraterna. Politik går ut på att samarbeta och kompromissa, både med avseende på samarbetspartners, budgetar och specifika sakfrågor. Vi gör detta för Hofors kommuns bästa. Med ett nytt styre av en socialliberal majoritet ser vi goda förutsättningar för utveckling av en levande landsbygd, ett gynnsamt företagsklimat där nyetableringar främjas och etablerade företag ges de bästa förutsättningarna, samt större frihet för individen.

För oss är ett hållbart samhälle viktigt, både vad gäller ekonomi och miljö. Som en del i majoritetsstyre strävar vi efter en hållbar utveckling i hela den kommunala verksamheten. Vi ser fram emot kommande utmaningar och det samarbete som väntar!

Centerpartiet Hofors-Torsåker

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel