Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Cyklande kvinna skadades allvarligt vid Lidl

En kvinna på cykel skadades allvarligt när hon blev påkörd av en lastbil vid parkeringen till Lidl på måndagseftermiddagen. Det är oklart exakt hur olyckan gick till, men kvinnan slog huvudet i asfalten när hon föll av sin cykel.

 

Det var vid 14.30-tiden på måndagen som en olycka inträffade vid parkeringen till Lidl, Gävlevägen. Föraren till en postbil har vittnat till polisen om att han skulle svänga ut på vägen när en cyklist plötsligt dök upp framför postbilen. Föraren hann inte stanna utan körde på cyklisten, en kvinna.

– Det gick tydligen väldigt sakta, men kvinnan slog huvudet i asfalten när hon tippade omkull, berättar polisens vakthavande befäl Peter Wiman.

Kvinnan var enligt tidiga uppgifter medvetslös och blödde från huvudet efter olyckan. Hon fördes till Gävle sjukhus och polisen kunde inte höra henne under måndagen.

Man utreder olyckan men det finns i dagsläget ingen misstanke om brott.