Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagen som Josefin längtat efter

– Ja, det kändes ungefär som det svåraste valet man någonsin skulle behöva göra. 15 år och så ska man bestämma typ vad man vill göra resten av livet. Men jag valde hotell & restaurang i Åre med lite peppning av bland annat pappa och en av mina mentorer. Med baktanken att jag bara behöver hålla på med det här så länge jag trivs så tycker jag att det var ett bra val!

– Anledningen till att jag valde att gå i Åre var väl för att de var lite spännande med nytt folk, nytt ställe och självklart var det coolt att få flytta hemifrån.

– Det blir det nog väldigt trevligt med roligt folk, god mat å en liten krogsväng!

– Presenter har jag faktiskt inte tänkt på så mycket, men en liten peng skulle väl sitta fint.

– Som en lättnad, haha, ÄNTLIGEN myndig som alla mina kompisar. Och sen kommer ju lite mer ansvar med det antar jag, till exempel bankkonton och sånt, men det löser vi så småningom.

– Efter skolan och på helger är det ju alltid trevligt med lite skidåkning, sen kan det vara både bra och ibland roligt att jobba lite extra. Och det blir väl en och annan öl emellanåt också...

– Jag kör inte bil och åker mycket tåg.

– Att jag är, ja! All sorts ljus choklad älskar jag och ibland någon suris.

– Körkortet, ja jag kommer väl igång till slut. Jag har faktiskt aldrig ens övningskört!

– Då ska jag nog antingen åka ner till Gotland eller Stockholm och jobba, sen ska jag förhoppningsvis åka till Italien nån vecka på sommaren. Sen får det flyta på... haha, det löser sig.

– Då har jag jobbat ihop mycket pengar och reser hela tiden. Har lägenheter och hus lite varstans och så mår jag JÄTTEBRA!