Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ris...

Annons

...till Coop Forum i Valbo för deras dåligt skötta frukt- och grönsaksavdelning. När man handlar där så är mycket av deras frukt och grönsaker mögligt och dåligt.

Det är inte första gången det händer när man ska handla där. Se efter er frukt- och grönsaksavdelning bättre. Det är inte trevligt för kunden.

Mögellisa

...till dem som inte gör annat än att klaga på oss i Edsken. Hur orkar ni? Har ni inget annat att göra än att irritera er på att det åks vattenskidor och annat skoj på sjön Edsken? Har ni glömt bort hur det var att vara ung eller hur era barn roade sig? Blir så less på allt klagande. Mår ni så illa av att se att andra har skoj och mår bra? Ett förslag från mig: Sätt er långt in i skogen eller vid en sjö som inte har besökare eller fast boende. Har skrivit detta för att det är ett evigt klagande på allt och inget, vet inte om det är avundsjuka eller om de mår dåligt av ljud och rörelser. Vi ser det bara som roligt att allt här uppe växer. Många fasta boende, båtar och flottar i sjön. Jättekul att det händer något här och det inte blir som i Tolven, helt dött.

Olle och Ing-Marie Stenberg

Mer läsning

Annons