Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros 2 juni

Annons

...till alla mina gamla arbetskamrater på Karl-Johangården Rehab våning 2 i Sandviken. Jag vill skicka en sommarhälsning och tala om att jag saknar er otroligt för jag trivdes så bra med er alla.

Ewa Jansson (plusjobbaren)

...till alla som var på Ovansjögårdens anhörigträff. Tack till er som bor där, anhöriga, personal och politiker. Ni var alla med om att göra kvällen till en riktigt festkväll!

Trevlig sommar önskar Heidi

till Lars och Katrin Bendayan, mina goa vänner som ställer upp i vått och torrt! Ni är ett otroligt stöd för mig. Jag är så tacksam för all hjälp!Jennie

...till alla er som hjälpt till att göra Forever Young på Gasklockorna trots väder och vind.

Unga Örnar, Bomhus,

Fritidsgården Brynjan

...till arrangörerna och musikerna Hans Öman och Hans ”Surte” Norin samt till alla sångare för en fin vårkonsert i Gårdskärs missionskyrka söndag 25 maj.

Ömans och Östmans

...till personalen på Bomhusgården avdelning 4 för all god omvårdnad Tore fick hos er. Nu har Tore frid. Tack.

Björn och Sture Toresson, Else Gustavsson

...till personalen på Ovansjö kyrkogård som hade ordnat vaser åt alla mors dags-buketter. Hjärtligt tack.

Gävleborna

...till alla som gjorde Woodpeckers 50-årsjubileum till en lyckad fest. En extra ros till alla som skänkte bidrag till prostatacancerforskningen.

Woodpeckers

...till tjejerna på Vallgården. Extra ros till Natt-Jenny, avdelning 109L, doktor Brandén med personal och distriktsköterskan Britt-Marie Rooth vid vår maka och mamma Gunvis sjukdomstid.Allan och barnen

...till Ulla och Karl-Bertil Tegnér, Röda Korset Geflekretsen för att ni ordnade en underbar resa till Uppland 23 maj. God mat och härliga upplevelser i strålande sol gjorde resan till ett minne för livet.

Anna i torsdagsgruppen

..till Sture på Coor, Gävle Sjukhus för att du är så snäll.

Flickorna på Sterilen

Mer läsning

Annons