Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros...

Annons

...till Yvonne, MatsOla och Anne-Marie med respektive som ordnade den trevliga kusinträffen i Ådala skola, Norrsundet. Det ni gjorde, gjorde ni bra!

Från alla genom Inger

...till världens bästa kompis som heter Kurt Lysén. Han hjälper mig med allt som jag behöver hjälp med och är hundpiga hela tiden. Han tvekar aldrig att hjälpa till. Han är guld värd.

Evita med matte

...till Lotta Erlandsson, Hedesunda, som helhjärtat hjälper oss och räddar vår vardag.

Susanne Thomas

...till Sigrid Åhlund i Trödje för att fina kantareller hon plockat åt oss.

Meta och Leif

...till alla berörda, som gjort att Fjärran Höjderbadets utebassäng varit tillgänglig under hela september! Det har varit guld värt för oss som simmar! Jag har talat med många under månaden och vi är alla djupt tacksamma för detta öppethållande.

Barbro L

...till Pelle Grawem för lån av lastbil, Jessica Söderborg och Malin Friberg för hjälp med hästar och Kerstin och Lasse Bleckert för barnpassning respektive transport.

Sophia

...till personalen, framför allt Louise och Britha, på Bergmästargården för fem fantastiska praktikveckor! Ni gör ett otroligt bra jobb.

Sjuksköterskestudenten, Anna

...till dig som tror att alla hundar av rasen rottweiler är så kallade ”mördarhundar”. Ta reda på fakta och skaffa kunskap innan du spyr ur dig dina fördomar och ditt förakt nästa gång.

Stolt rottweilerägare

Mer läsning

Annons