Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros...

Annons

...till personalen på Högbo Qvarn för fantastiskt god mat och suverän service. Proffsigt!

Familjen Rasi

...till den alltid trevlige Torbjörn på Samhall i Sätra som jobbar på i ett rasande tempo och gör det så fint i våra trappor!

En dam på Norrbågen

...till Bertil Andersson för att vi även i år fått göra ett besök i din fina stuga i Västbyggeby fäbod.

SPF Tre lågors cykelgrupp i Valbo

...till Monica Laurin för att du är fantastisk och ett stort tack för att du tvättade mina fönster skinande rena.

Eva

...till Yvonne på Boothsgatan som hittade min plånbok, letade upp mitt mobilnummer och hörde av sig så snabbt att jag inte ens hann spärra korten innan jag åter hade plånboken i min hand. Härligt att det finns så ärliga människor.

Lena

...till Fredrik som tipsade och Lasse och Conny på Wahlmans bil- och däckservice Kungsgården som fixade däckbyte i Åshammar torsdag 7 juli. Många rosor för fin service!

Vi i silver-Audin

...till personalen på Gefleborgs flyttservice, som flyttade åt oss till Lilla Centralgatan 40 1 juli, för ett trevligt bemötande och snabbt jobbat i värmen. Superbra service.

Säfboms

...till Lena Grundin. 9 juli hade jag glömt min handväska på Ica Maxis kafeteria. Lena fann den och lämnade in den på kiosken. Tyvärr hade du lämnat Maxi då jag kom, så jag kunde inte tacka dig med en blomma till exempel. Denna blomma är faktiskt finare. Nu kan alla läsa om vilken ärlig och schysst tjej du är.

Tusen tack och kram från en slarvig pensionär

...till Elisabet Selinus, som så proffsigt tagit hand om oss katter, när husse och matte varit bortresta. Ros även till Gitta och Hasse Högberg, som ryckte in som kattvakter den dag Elisabet inte kunde vara med oss. Tusen tack till er tre!

Ludde, Lisa, Tussen och Lill-Hasse genom matte Eva

...för den trevliga sotarfesten i Trödje i lördags! Ett särskilt tack till festfixarna med Inger i spetsen.Vi ser redan fram emot nästa års fest!

Vi från Forsbacka och Björke

...till den trevliga personalen på Söderhielmska när vi hade After Work 1 juni. Vilken otrolig service och god mat! Vi var 16 mycket nöjda gäster. Vi kommer igen i början av hösten!

Från alla genom Gunilla

...till Röda Korsets resegrupp som tog hand om oss på resan till Karlstad och Calle som körde oss lugn och fint. Perfekt ordnat med allt. Hoppas på nästa resa.

Från helnöjda resenärer, B-S-J

...vill vi ge till vår chaufför Roger Lund och reseledare Ingemar Persson, Perssons resor för den oförglömliga hemliga utlandsresan till Tyskland och Danmark. Ni är bäst.

Anita och Nils, Sandviken

...till personalen på Villa Milbo för att ni tog hand om mig på ett trevligt och proffsigt sätt under midsommarveckan.

Kalle

...till Susanna på biblioteket i Skutskär för superservice.

Lena Öman

Mer läsning

Annons