Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros...

Annons

...till tidningsbudet, posten, reklamutdelaren, sopgubben, snöröjare som skottar och sandar Hemskogen. De kommer ut i allt slags väder, ser till att vi går säkert.

Nr 34

...till Annelie och hennes två kompisar som på eget initiativ hjälpte mig att lyfta de tunga paketen och packa bilen utanför Ikea i tisdags. Jag är så glad och tacksam över deras hjälp!

En klen och stressad!

...till dig som fixar de fina skidspåren i slingan vid Valbo sportcentrum.

Ingrid

...till Leif Johansson och Tommy Johansson på Gävle Galvan som tack för den mycket trevliga och goda lunchen ni bjöd på. Jag vill också tacka er för allt stöd ni gett mig.

Babsan

...till Kirsten, Nicklas och Per-Olof med flera på Lyktan som så fint tog hand om Sara på hennes sportlov när farmor inte kunde ställa upp. Ni gav Sara positiva minnen för livet. Ni överbryggade gränserna mellan generationerna och fick henne att känna sig uppskattad. Ni är jättefina representanter för det Lyktan står för, medmänsklighet och engagemang för ett hållbart samhälle.

Farmor

...till Konsum Kryssets personal som alltid är så trevliga, glada och hjälpsamma.

33:an

...till personalen i spelbutiken Coop Extra Skutskär för ert vänliga bemötande och alltid lika glada humör.

Återkommande kund

...till personalen på Bilmetro lätta lastbilar i Strömsbro för er ärlighet. En liten obetydlig skada på instrumentbrädan reducerade reparationskostnaden ned till noll kronor. Fantastiskt!

Glad multivanägare

...till den ljusa tjejen i receptionen på City Gross, för att hon alltid är glad och trevlig.

Grillad med bröd

Mer läsning

Annons